TRANSACTIEDIENST

Het aanschaffen van een pinautomaat is een belangrijke investering, waarbij de nodige zaken uw volledige aandacht kunnen gebruiken. Daarom gaat Paqar nèt dat stapje verder om het voor u een stuk gemakkelijker te maken. Want met een transactiedienst van Paqar heeft u alles onder één dak, kunt u genieten van een supersnelle service èn profiteert u ook nog van een ongekend laag transactie-tarief! Het transactiecontract werkt met alle pinautomaten in Nederland en de pintransacties worden dagelijks op uw bankrekening gestort.

Slechts € 2,95 per maand en € 0.055 per pin-transactie

Uiteraard kunt u, indien gewenst, ook een transactiecontract afsluiten bij uw eigen bank. Voor de tarieven en het afsluiten daarvan dient u zelf contact op te nemen met uw bank. Bij Paqar betaalt u slechts €2,95 per maand en €0.055 per pin-transactie. Geen registratiekosten of andere verrassingen.

SERVICE ABONNEMENT

We leveren topkwaliteit producten en diensten. Daar staan we voor. Maar ondanks al onze inspanningen kan er natuurlijk iets misgaan of defect raken. Dankzij uw serviceabonnement die u bij uw pinautomaat afsluit, kunt u altijd rekenen op ons ervaren serviceteam en omruilservice.

Voordelen serviceabonnement

De voordelen van een serviceabonnement op een rij:

  • U kunt altijd rekenen op onze professionele helpdesk, beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 18.00 uur, op zaterdag/zondag van 09.00 – 17.00 uur en op koopavonden.
  • Reparatie op locatie. Wij hebben een landelijke dekking.
  • Duurt de reparatie te lang, dan ruilen we uw pinautomaat om voor een nieuwe.

Een serviceabonnement is onderdeel van onze service.

U schaft altijd een pinautomaat aan INCLUSIEF SERVICEABONNEMENT, zonder is niet mogelijk.

Desgewenst kiest u hier ook onze transactiedienst bij. Dat is wel zo makkelijk want dan is alles bij een partij snel en voordelig geregeld en kost het u enkel de moeite van het invullen van een van onze bestelformulieren. U kunt dan al binnen 72 uur pinnen!

CREDITCARD ACCEPTATIE

Paqar kan ook de creditcard-acceptatie voor u regelen. Dit kost niets meer dan bij uw bank, maar gaat wel veel sneller. Daar komt nog eens bij dat u één aanspreekpunt heeft, zodat u altijd weet waar u aan toe bent en nooit het risico loopt om van het kastje naar de muur te worden gestuurd.

Eén loket, Paqar ontzorgt

Wanneer u voor gemak en snelheid gaat, dan kunt u alles door Paqar laten regelen. Van pintransacties tot creditcard-acceptatie, Paqar ontzorgt. Als u de pintransacties via Paqar regelt, dan kan dat voor zowel Maestro als Vpay als Mastercard en Visa. Extra bijkomende voordelen zijn een zeer snelle boardingsprocedure, duidelijk inzicht in de kosten en één loket voor al uw zaken. Vaak kunt u binnen 72 uur al gebruik maken van de Paqar pinautomaat.

Kosten pintransactiediensten

Wanneer u ervoor kiest om de betalingen door Paqar te faciliteren dan betaalt u slechts 0,055 cent per Maestro- of Vpay-betaling en 2,95 per maand.

Wilt u ook creditcards (Mastercard en Visa) accepteren, vraag dan naar de mogelijkheden. Op basis van het gemiddelde bedrag per kaart en het aantal kaartbetalingen per maand, zullen wij een aanvraag doen bij diverse partijen om voor u de beste deal te sluiten! Een creditcard-betaling bedraagt altijd een percentage van het bedrag dat met een creditcard wordt betaald.

 

Service abonnementBasisMediumAll-in
Helpdesk responstijdMax. 5 uurMax. 2 uurMax. 2 uur
Transactie management response tijdMax. 48 uurMax. 24 uurMax. 24 uur
Service op zondag/koopavondNeeJa, van 9.00 tot 17.00/21.00Ja, van 9.00 tot 17.00/21.00
Reparatie kleine hardwareKostprijsGratis, mits geen molestGratis, mits geen molest
OmruilserviceNeeJaJa
On Site SupportNeeneeJa
VerzendkostenKostprijsGratisGratis
 Prijzen € 99,- per jaar, per pinautomaat € 149,- per jaar, per pinautomaat € 225 per jaar, per pinautomaat