Bel & Bestel Formulier

Wilt u dat wij u terugbellen en de gehele bestelling voor u regelen? Geen probleem, u hoeft alleen dit Bel & Bestel formulier in te vullen. Lekker snel en heel eenvoudig.


PP-iwl250-gprs

MOBIEL GPRS

699,- NÚ 399,-

I.C.M. EEN ALL-IN SERVICE ABONNEMENT

Actieprijs INGENICO iWL250 GPRS, i.c.m. een ALL-IN service abonnement + transactiedienst t.w.v. 50,-. Excl. afleverkosten à 50,-.
U ZOEKT EEN
PINAUTOMAAT

Om de meest geschikte pinautomaat voor uw situatie te vinden, begint u met twee belangrijke vragen te beantwoorden. Ten eerste, wil ik een vaste of een mobiele pinautomaat? Ten tweede, via welk netwerk wilt u uw pinautomaat laten communiceren met uw bank?

Paqar biedt pinautomaten aan voor iedere situatie waarin moet worden afgerekend. Eenvoudig, veilig en vooral bijzonder voordelig. Want Paqar hanteert het laagste transactie-tarief van Nederland.

Het aanschaffen van een pinautomaat is een belangrijke investering, waarbij de nodige zaken uw volledige aandacht kunnen gebruiken. Daarom gaat Paqar nèt dat stapje verder om het voor u een stuk gemakkelijker te maken. Want met een transactiedienst van Paqar heeft u alles onder één dak, kunt u genieten van een supersnelle service èn profiteert u ook nog van het laagste transactie-tarief van Nederland! Het transactiecontract werkt met alle pinautomaten in Nederland en de pintransacties worden dagelijks op uw bankrekening gestort.

Slechts € 2,95 per maand

en € 0.055 per pin-transactie

Uiteraard kunt u, indien gewenst, ook een transactiecontract afsluiten bij uw eigen bank. Voor de tarieven en het afsluiten daarvan dient u zelf contact op te nemen met uw bank. Bij Paqar betaalt u slechts €2,95 per maand en €0.055 per pin-transactie. Geen registratiekosten of andere verrassingen.

PP-iwl250-wifi

MOBIEL WIFI

699,- NÚ 399,-

I.C.M. EEN ALL-IN SERVICE ABONNEMENT

Actieprijs INGENICO iWL250 WIFI, i.c.m. een ALL-IN service abonnement + transactiedienst t.w.v. 50,-. Excl. afleverkosten à 50,-.
MOBIELE
PINAUTOMATEN

De handheld draadloze pinautomaten van Paqar zijn ergonomisch gevormd, robuust en toch licht in gewicht, snel, gebruiksvriendelijk en geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten. De batterij heeft een lange levensduur, zelfs in een veeleisende omgeving.

Paqar levert 3 verschillende types mobiele pinautomaten, waarvan één mPOS (Bluepad500):

PP-ict250_1

VAST PINNEN

549,- NÚ 249,-

I.C.M. EEN ALL-IN SERVICE ABONNEMENT

Actieprijs INGENICO iCT250, i.c.m. een ALL-IN service abonnement + transactiedienst t.w.v. 50,-. Excl. afleverkosten à 50,-.
VASTE
PINAUTOMATEN

De pinautomaten van Paqar voor een vaste plek op de balie zijn robuust, snel, gebruiksvriendelijk en geschikt voor afrekenen via Maestro, alle gangbare creditcards en V-Pay. U heeft alleen een internetaansluiting nodig. We leveren drie handige modellen:

Alle Paqar pinautomaten voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en zijn klaar voor de toekomst.

combi-iPP350-iCT250-400

COMBI

749,- NÚ 449,-

I.C.M. EEN ALL-IN SERVICE ABONNEMENT

Actieprijs INGENICO iPP350 + iCT250, i.c.m. een ALL-IN service abonnement + transactiedienst t.w.v. 50,-. Excl. afleverkosten à 50,-.
DUBBELE
BETAALTERMINAL

Deze dubbele betaalterminal is uitermate geschikt voor op een vaste plek. De kassiers-terminal is gekoppeld aan een klanten-terminal, waardoor u uw klant snel en eenvoudig kunt laten pinnen. U biedt uw klanten de beste service en u bent verzekerd van een snelle, gemakkelijke en veilige betaaloplossing.

Deze compacte betaalterminals zijn de snelste in hun klasse. De combi maakt gebruik van een vaste internet-aansluiting. U bent altijd verzekerd van hoge transactiesnelheden in combinatie met ons PMS (Payment Management Systeem).