Een mobiel pinapparaat huren.

Een mobiel pinapparaat huren doet u bij een betrouwbare en veilige partner. Een pinapparaat huren bij Paqar betekend kwaliteit, gemak, betrouwbaarheid en service van het hoogste niveau. Dat allemaal voor een zeer scherpe prijs. Wij zijn namelijk de goedkoopste aanbieder van Nederland en bieden een volledige service, van transactie tot pinapparaat. Een pinapparaat huren is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Een mobiel pinapparaat huren bij de goedkoopste van Nederland

Het goedkoopste mobiele pinapparaat kunt u veilig en betrouwbaar huren bij Paqar. Bij Paqar kan iedereen terecht die zijn of haar klanten op een betrouwbare, veilige en makkelijke manier wil laten afrekenen. Paqar biedt hoge kwaliteit en zekerheid met de uiterst goedkope huur van pinapparaten. Als u een mobiele pinapparaat wil huren bij Paqar biedt u uw klanten de beste service en bent u verzekerd van een snelle, gemakkelijke en veilige betaaloplossing die klaar is voor de toekomst. Een mobiel pinapparaat huurt u bijvoorbeeld op een terras of winkelvloer. Ook als u veel onderweg bent is een mobiel pinapparaat huren de oplossing!

Voordelen van een mobiel pinapparaat huren bij Paqar

Voordelig huren bij PaqarBij Paqar een mobiel pinapparaat huren heeft vele voordelen. Een pinapparaat van Paqar voldoet aan alle veiligheidseisen, voor een snelle en veilige transactie. Voor vaste of mobiele pinapparaten, voor huur of koop, Paqar staat klaar met alle gewenste betaaloplossingen!

Elk mobiel pinapparaat van Paqar is namelijk voorzien van een NFC reader voor contactloos betalen en ook retourpinnen is bij ons mogelijk. De software voor onze pinapparaten wordt ontwikkeld door onze partner Payplaza (een level 1 service payment provider) Paqar garandeert continuïteit en is altijd klaar voor de toekomst. Onze pinapparaten functioneren in een webbased omgeving. Hierdoor zijn ze snel en eenvoudig binnen uw huidige betaalomgeving te implementeren. Ook werken de mobiele pinapparaten sneller en heeft u via een persoonlijk account inzicht in de prestaties van uw pinautomaat.

Geïnteresseerd in een mobiel pinapparaat huren?

Wilt u een mobiel pinapparaat huren bij Paqar? U kunt dan rechtstreeks contact met ons opnemen via verkoop@paqar.nl of +31 (0)20 240 08 20. Ook kunt u direct bestellen en gebruik maken van onze actie prijzen die bovendien de goedkoopste van Nederland zijn!

Zorgeloos met een serviceabonnement

Het aanschaffen van een pinautomaat is een belangrijke investering. Paqar weet dat hier soms een hoop vragen bij komen kijken. Daarom gaat Paqar net dat stapje verder om het voor u een stuk gemakkelijker te maken.

Naast de pinautomaten leveren we ook altijd een serviceabonnement bij uw bestelling. Dat is wel zo makkelijk want dan is alles bij een partij snel en voordelig geregeld en kost het u enkel de moeite van het invullen van een van onze bestelformulieren.

Transactiediensten en creditcardacceptatie

Paqar kan namelijk ook voor u de transactiediensten en de creditcardacceptatie regelen. Het voordeel aan een transactiecontract van Paqar is dat u alles onder één dak heeft en u sneller gebruik kunt maken van onze pinautomaten. Dit allemaal zonder dat u zelf veel meer hoeft te doen dan enkel het bestelformulier, voor het aanschaffen of huren van de pinautomaten,  in vullen.

Paqar hanteert een scherp transactietarief en uw pinautomaat kan binnen een 72 uur worden geleverd. Het transactiecontract werkt met alle pinautomaten in Nederland en de pintransacties worden dagelijks op uw bankrekening gestort.

Het serviceabonnement is uw garantie

We leveren topkwaliteit producten en diensten. Daar staan we voor. Maar ondanks al onze inspanningen kan er natuurlijk iets misgaan of defect raken. Dankzij uw serviceabonnement die u bij uw pinautomaat afsluit, kunt u altijd rekenen op ons ervaren serviceteam en omruilservice. U schaft altijd een pinautomaat aan inclusief serviceabonnement, zonder is niet mogelijk. Desgewenst kiest u hier ook onze transactiedienst bij. U kunt dan al binnen 72 uur pinnen!

Voordelen serviceabonnement

De voordelen van een serviceabonnement op een rij:

  • U kunt altijd rekenen op onze professionele helpdeskservice met goedopgeleide specialisten. Zij zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 18.00 en op zaterdag van 09.00 – 17.00.
  • Reparatie op locatie. Wij hebben een landelijke dekking.
  • Mocht de reparatie te lang duren dan ruilen we uw pinautomaat om voor een nieuwe.

Veilige, betrouwbare en de goedkoopste betaalterminals van Nederland, vindt u bij Paqar.

TWEE ICT250 PINAUTOMATEN 998,- 499,-

Bel mij terug

U kunt ons telefonisch bereiken op
020 – 240 08 20
of u vult het formulier in en dan bellen wij u terug op het door u gewenste tijdstip.