Vaste of mobiele pinautomaat huren of kopen

 

Acties

 

Om het aanschaffen van een pinautomaat nóg voordeliger voor u te maken, hebben wij op dit moment de Contactloos Betalen Actie lopen. U kunt hierbij kiezen uit 2 halen is 1 betalen of gebruikmaken van onze inruilactie en ontvang €300,- retour bij het inruilen van uw oude pinautomaat.

 

Een pinautomaat kopen of huren

Heeft u een onderneming en wilt u een pinautomaat kopen of huren bij de goedkoopste aanbieder van Nederland? Bij Paqar bent u aan het juiste adres. Paqar is onderdeel van een groep specialisten en heeft al ruim 20 jaar ervaring in de selectie, implementatie en onderhoud van pinautomaten. Een pinautomaat kopen of huren bij Paqar betekent voor u kwaliteit, gemak, betrouwbaarheid en service van het hoogste niveau. Omdat onze pinautomaten voldoen aan de strengste Europese veiligheidseisen, zijn ze zeer betrouwbaar en veilig.

 

Pinautomaat huren

Als u een pinautomaat huurt, heeft u het voordeel dat u niet veel hoeft te investeren om tijdelijk gebruik te kunnen maken van een pinautomaat. Paqar verhuurt pinautomaten voor een minimale termijn van 24 maanden en met een maximum termijn van 60 maanden. U kunt een pinautomaat huren voor vast, flexibel of mobiel gebruik. Onze pinautomaten kunt u gebruiken binnen winkels, hotels, horeca gelegenheden, of op terrassen en op de winkelvloer. Zelfs als u veel onderweg zoals bij ambulante handel, taxi’s, bezorgdiensten en beurzen functioneren onze mobiele pinautomaten uitstekend. Informeer naar de mogelijkheden!

Voordelen van huren

De klaarmaakkosten en het serviceabonnement zijn bij de huurprijs inbegrepen Huren van 24 tot 60 maanden.

Pinautomaat huren tegen een scherp tarief

Bij het huren van een GPRS pinautomaat is de simkaart inbegrepen.

Wilt u een pinautomaat kopen? Vraagt u zichzelf dan als eerste af of u een vaste pinautomaat of een mobiele pinautomaat aan wilt gaan schaffen. Vervolgens dient u zich af te vragen van welk netwerk u gebruik wilt maken om de pinautomaat mee te laten communiceren. Hierna kunt u een keuze gaan maken. Wij van Paqar begrijpen dat de aanschaf van een pinautomaat een behoorlijke investering is, daarom staan wij van Paqar altijd klaar om u te helpen. Niet alleen vóór de aankoop, maar ook daarna. Wij hebben een uitstekend serviceteam dat u 24 uur per dag telefonisch kunt bereiken. Zij helpen u graag met al uw vragen.

Voordelen van kopen

Contactloos betalen is mogelijk op iedere pinautomaat van Paqar. Pinautomaat kopen tegen een scherp tarief. De pinautomaten worden via een webbased omgeving gekoppeld. Het plaatsen van een pinautomaat wordt gedaan op uw locatie en is zo gebeurd.

NFC pinautomaten

Betalen zonder fysiek contact te maken met een pinautomaat met een mobiele telefoon, bankpas, tag of sleutelhanger. De acceptatie van contactloos betalen groeit zeer snel. Inmiddels heeft al meer dan 25%  van de ondernemers een pinautomaat voorzien van een NFC reader voor contactloos betalen en is inmiddels al 75%  van de Nederlandse pashouders in het bezit van een bankpas die geschikt zijn voor contactloos betalen. Contactloos betalen via NFC is snel, veilig en gemakkelijk. Lever je oude pinautomaat in en ontvang € 300 retour of maak gebruik van onze 2=1 actie. Bestel vandaag nog uw nieuwe pinautomaat bij Paqar.

 

Voordelen NFC

Betalen met mobiele telefoon, chipkaart, tag of sleutelhanger. Ideaal voor het betalen van kleine bedragen. Perfect bij events, kiosken, parkeerbetalingen, winkelformules etc. Contactloos betalen is snel, veilig en gemakkelijk!

Prijzen

 

De prijs van de pinautomaten van Paqar is opgebouwd uit 5 componenten:

De aanschafprijs is de prijs die u betaalt voor een bepaald type pinautomaat. Als u een van onze actie pinautomaten kiest dan geniet u van minimaal 50% korting! Klaarsmaakkosten zijn de handelingen die door Paqar dienen te worden uitgevoerd om de pinautomaat te personaliseren, te koppelen aan uw zakelijke rekening, het opvoeren van uw gegevens, testen en het versturen van de pinautomaat. De installatie voor Plug & Play bedraagt €50. Wilt u installatie en instructie op locatie door een Payplaza installateur? Dat is mogelijk voor €99. De jaarlijkse service agreement is een afspraak tussen u en Paqar. In de jaarlijkse service agreement worden afspraken gemaakt tussen u en Paqar over de af te nemen diensten en services. U kunt kiezen uit 3 verschillende soorten serviceabonnementen. Een serviceabonnement bij Paqar is verplicht. De transactiedienst is de afhandeling van de transacties die gemaakt worden op uw pinautomaat. U kunt er voor kiezen om de pintransacties bij uw eigen bank te regelen maar het is sneller om Paqar alles te laten regelen. U hoeft dan niets te doen behalve te genieten van onze totaaloplossing. Paqar ontzorgt! U kunt er ook voor kiezen om creditcardbetalingen te accepteren op uw pinautomaat. De kosten van een creditcard betaling zijn altijd een percentage van het bedrag dat met de creditcard wordt betaald.

Near Field Communication

 

Alle pinautomaten van Paqar zijn gereed zijn voor de toekomst waarbij Near Field Communication (NFC) betalen mogelijk wordt. NFC betalen is het nieuwe pinnen, ook wel contactloos betalen genoemd. Contactloos betalen werkt op basis van zogenaamde Near Field Communication, afgekort als NFC. De contactloze betaalpas heeft een antenne die op korte afstand draadloos de relevante betaalgegevens doorstuurt naar de pinautomaat.