Veilige, betrouwbare en voordelige pinautomaten

Bij Paqar kan iedereen terecht die klanten op een betrouwbare, veilige en snelle manier willen laten afrekenen. Wij bieden totaaloplossingen waarbij alles omtrent de aanschaf/huur en gebruik van pinautomaten eenvoudig en snel geregeld kan worden. Met de pinautomaten van Paqar biedt u uw klanten de beste service en bent u verzekerd van een voordelige en veilige betaaloplossing die klaar is voor de toekomst. Al onze pinautomaten beschikken over een NFC reader en ook creditcardacceptatie en retourpinnen is mogelijk. Door nauw samen te werken met Payplaza en Ingenico kunnen wij altijd een hoge mate van service en kwaliteit garanderen en razendsnel inspelen op marktontwikkelingen.

Innovatieve software

De software van onze pinautomaten worden door onze partner Payplaza ontwikkeld. Payplaza is een wereldwijde marktleider op het gebied van betaalsoftware en heeft een revolutionair betaalplatform ontwikkeld dat PCI level 1-gecertificeerd is en voldoet aan alle strenge internationale beveiligingsregels.

Paqar levert de goedkoopste pinautomaten van Nederland

Het aanschaffen van een pinautomaat bij Paqar wordt nog aantrekkelijker vanwege onze acties, door het jaar heen. Wij zijn de goedkoopste aanbieder van NFC pinautomaten in Nederland!

Maak direct gebruik van onze totaaloplossing

U kunt bij ons uiterst voordelige pinautomaten aanschaffen. Bij deze pinautomaten zit altijd een serviceabonnement, zodat u er nooit alleen voor staat bij een eventuele storing of defect aan uw pinautomaten. Bovendien kunt u ook gelijk bij ons uw pintransacties in orde maken en desgewenst creditcard acceptatie en retourpinnen als optie erbij nemen. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is contact met ons opnemen of natuurlijk uw bestelling plaatsen middels een van onze bestelformulieren. U heeft alles dan direct geregeld en bent daarmee klaar voor de toekomst! De markt voor betaalsystemen is altijd in beweging. Genoeg nieuws over te melden dus.

En Paqar loopt daarbij voorop. Dat ervaart u als we samen met u aan tafel zitten om te praten over onze mogelijkheden.
Meer weten? Bel 020-240 08 20 of vul het contactformulier in.

Onze pinautomaten zijn van het merk Ingenico. De pinautomaten van Ingenico staan bekend als veilig en betrouwbaar en ze zijn voorzien van de meest recente technologie. Wereldwijd worden de pinautomaten door 3 miljoen ondernemers gebruikt. Meer weten?

Het Paqar platform is gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring en knowhow. Al onze software wordt in eigen huis ontwikkeld. Meer weten?

Bel mij terug

U kunt ons bereiken op
020 – 240 08 20
of u vult onderstaand formulier in en dan bellen wij u terug op het door u gewenste tijdstip.