De pinapparaten van Paqar, veilig en betrouwbaar


Pinapparaten moeten veilig en betrouwbaar zijn. Daarnaast moet een bedrijf een goede service en support leveren die nodig is zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Paqar is uw partner voor pinapparaten. Wij hebben als onderdeel van een groep specialisten ruim 20 jaar ervaring met de selectie, implementatie en onderhoud van pin apparaten en betaalomgevingen.

Wij werken voor de hardware van de pinapparaten samen met de gerenommeerde producent Ingenico. Onze software ontwikkelen wij zelf.

Deze combinatie geeft u het voordeel dat onze pin apparaten binnen een webbased omgeving draaien. Hierdoor zijn de pinapparaten sneller, eenvoudiger binnen een betaalomgeving te implementeren en heeft u inzicht in de prestaties van uw pinapparaat. Daarbij zijn de meeste pinapparaten gereed voor de toekomst met NFC (contactloos) betalen.

U kunt bij Paqar diverse pinapparaten kopen of huren voor vast of mobiel gebruik. Ze functioneren als stand-alone pinapparaat of kunnen worden geïmplementeerd binnen een huidige betaalomgeving.

Vaste pinapparaten kopen of hurenMobiel pinapparaat kopen of hureniMobiel pinapparaat kopen

Vaste of mobiele pinapparaten

De vaste pinapparaten zijn geschikt voor op een vaste locatie in winkels, hotels, restaurants apotheken, en zorginstellingen.

Bent u op zoek naar een pinautomaat voor op een terras of winkelvloer, of bent u veel onderweg zoals bij beurzen, taxi’s, ambulante handel of bezorgdiensten dan zijn de mobiele pinapparaten het meest geschikt.

Bent u geïnteresseerd in onze pinapparaten dan kunt u contact met ons opnemen via verkoop@www.paqar.nl of  +31 (0)20 363 02 33. Ook kunt u meer informatie aanvragen via onze website.

Paqar, rekent af met gedoe!
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/clicktobusiness1/public_html/wp-content/themes/paqar/page.php:2) in /home/clicktobusiness1/public_html/wp-content/themes/paqar/footer.php on line 40

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/clicktobusiness1/public_html/wp-content/themes/paqar/page.php:2) in /home/clicktobusiness1/public_html/wp-content/themes/paqar/footer.php on line 40