Pinapparaten moeten veilig en betrouwbaar zijn. Daarnaast moet een bedrijf een goede service en support leveren die nodig is zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Paqar is uw partner voor veilige, betrouwbare, eenvoudige en snelle pinapparaten. Wij hebben als onderdeel van een groep specialisten meer dan 20 jaar ervaring met de selectie, implementatie en het onderhouden van pinapparaten en betaalomgevingen.

Wij werken voor de hardware van de pinapparaten samen met de gerenommeerde producent Ingenico. Onze software wordt in eigen huis ontwikkeld. Hierdoor heeft u de garantie dat u een 100% betrouwbaar product en een flexibele ondersteuning krijgt. Als er problemen ontstaan, hebben wij een serviceteam dat 24 uur per dag voor u klaar staat.

Deze combinatie geeft u het voordeel dat onze pin apparaten binnen een webbased omgeving draaien. Hierdoor zijn de pinapparaten sneller, eenvoudiger binnen een betaalomgeving te implementeren en heeft u inzicht in de prestaties van uw pinapparaat. Daarbij zijn de meeste pinapparaten gereed voor de toekomst met NFC (contactloos) betalen.

U kunt bij Paqar diverse pinapparaten kopen of huren voor vast of mobiel gebruik. Ze functioneren als standalone pinapparaat of kunnen worden geïmplementeerd binnen een huidige betaalomgeving.

Vaste of mobiele pinapparaten

De vaste pinapparaten zijn geschikt voor op een vaste locatie in winkels, hotels, restaurants apotheken, en zorginstellingen.

Bent u op zoek naar een pinapparaat voor op een terras of winkelvloer, of bent u veel onderweg zoals bij beurzen, taxi’s, ambulante handel of bezorgdiensten dan zijn de mobiele pinapparaten het meest geschikt voor u.

Bent u geïnteresseerd in onze pinapparaten dan kunt u contact met ons opnemen via verkoop@paqar.nl of  +31 (0)20 363 02 33. Ook kunt u meer informatie aanvragen via onze website.

Paqar, rekent af met gedoe!

Volg ons ook op Facebook, om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes op het gebied van betaaloplossingen en om altijd als eerste op de hoogte te zijn van onze uiterst voordelige acties!