Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Pinapparaten van Paqar, veilig en betrouwbaar

Pinapparaten moeten veilig en betrouwbaar zijn. Daarnaast moet een bedrijf een goede service en support leveren zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Paqar is uw partner voor veilige, betrouwbare, eenvoudige en snelle pinapparaten. Wij hebben als onderdeel van een groep specialisten meer dan 20 jaar ervaring met de selectie, implementatie en het onderhouden van pinapparaten en betaalomgevingen.

De hardware van de pinapparaten worden samen met producent Ingenico ontwikkeld. Onze software wordt in eigen huis ontwikkeld. Hierdoor heeft u de garantie dat u een 100% betrouwbaar product en een flexibele ondersteuning krijgt. Als er problemen ontstaan, hebben wij een serviceteam dat 24 uur per dag voor u klaar staat.

Deze combinatie geeft u het voordeel dat onze pinapparaten binnen een webbased omgeving draaien. Hierdoor zijn de pinapparaten eenvoudiger binnen een betaalomgeving te implementeren en heeft u inzicht in de prestaties van uw pinapparaat. Daarbij zijn de meeste pinapparaten gereed voor de toekomst met NFC (contactloos) betalen.

U kunt bij Paqar diverse pinapparaten kopen of huren voor vast of mobiel gebruik. Ze functioneren als los pinapparaat of kunnen worden geïmplementeerd binnen een bestaande betaalomgeving.

Vaste of mobiele pinapparaten

De vaste pinapparaten zijn geschikt voor op een vaste locatie in winkels, hotels, restaurants apotheken, en zorginstellingen.

Bent u op zoek naar een pinapparaat voor op een terras of winkelvloer, of bent u veel onderweg zoals bij beurzen, taxi’s, ambulante handel of bezorgdiensten dan zijn de mobiele pinapparaten het meest geschikt voor u.

Bent u geïnteresseerd in onze pinapparaten dan kunt u contact opnemen via verkoop@paqar.nl of +31 (0)20 363 02 33. Ook kunt u meer informatie aanvragen via onze website.

Paqar, rekent af met gedoe!

Volg ons ook op Facebook, om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes op het gebied van pinapparaten en om altijd als eerste op de hoogte te zijn van onze uiterst voordelige acties!

Deze klanten gingen u al voor

Bestel direct

[]
1 Step 1

Neem contact met mij op

NaamVoornaam + Achternaam
TelefoonnummerEnkel cijfers invoeren
Eventuele opmerkingenOptioneel
0 / 100
Previous
Next

Overzicht van alle pinautomaten

Onze totaalservice ontzorgd

Het aanschaffen van een pinautomaat is een belangrijke investering. Paqar weet dat hier soms een hoop vragen bij komen kijken. Daarom gaat Paqar net dat stapje verder om het voor u een stuk gemakkelijker te maken.

Naast de pinautomaten leveren we ook altijd een serviceabonnement bij uw bestelling. Dat is wel zo makkelijk want dan is alles bij een partij snel en voordelig geregeld en kost het u enkel de moeite van het invullen van een van onze bestelformulieren.

Transactiediensten en creditcardacceptatie

Paqar kan namelijk ook voor u de transactiediensten en de creditcardacceptatie regelen. Het voordeel aan een transactiecontract van Paqar is dat u alles onder één dak heeft en u sneller gebruik kunt maken van onze pinautomaten. Dit allemaal zonder dat u zelf veel meer hoeft te doen dan enkel het bestelformulier, voor het aanschaffen of huren van de pinautomaten,  in vullen.

Paqar hanteert een scherp transactietarief en uw pinautomaat kan binnen een 72 uur worden geleverd. Het transactiecontract werkt met alle pinautomaten in Nederland en de pintransacties worden dagelijks op uw bankrekening gestort.

Het serviceabonnement is uw garantie

We leveren topkwaliteit producten en diensten. Daar staan we voor. Maar ondanks al onze inspanningen kan er natuurlijk iets misgaan of defect raken. Dankzij uw serviceabonnement die u bij uw pinautomaat afsluit, kunt u altijd rekenen op ons ervaren serviceteam en omruilservice. U schaft altijd een pinautomaat aan inclusief serviceabonnement, zonder is niet mogelijk. Desgewenst kiest u hier ook onze transactiedienst bij. U kunt dan al binnen 72 uur pinnen!

Voordelen serviceabonnement

De voordelen van een serviceabonnement op een rij:

  • U kunt altijd rekenen op onze professionele helpdeskservice met goedopgeleide specialisten. Zij zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 18.00 en op zaterdag van 09.00 – 17.00.
  • Reparatie op locatie. Wij hebben een landelijke dekking.
  • Mocht de reparatie te lang duren dan ruilen we uw pinautomaat om voor een nieuwe.