De zekerheid van een Serviceabonnement

We leveren topkwaliteit producten en diensten. Daar staan we voor. Maar ondanks al onze inspanningen kan er natuurlijk iets misgaan of defect raken. Dankzij uw serviceabonnement die u bij uw pinautomaat afsluit, kunt u altijd rekenen op ons ervaren serviceteam en omruilservice.

Een serviceabonnement is onderdeel van onze service

U schaft altijd een pinautomaat aan inclusief serviceabonnement, zonder is niet mogelijk. Desgewenst kiest u hier ook onze transactiedienst bij. Dat is wel zo makkelijk want dan is alles bij een partij snel en voordelig geregeld en kost het u enkel de moeite van het invullen van een van onze bestelformulieren. U kunt dan al binnen 72 uur pinnen!

Natuurlijk hangt de mate van service die wij verlenen wel af van welk serviceabonnement u heeft gekozen. Als u wilt profiteren van de beste service dan kies u voor het  serviceabonnement All-in de juiste keuze voor u. U heeft keuze uit de onderstaande drie serviceabonnementen.

Voordelen serviceabonnement

De voordelen van een serviceabonnement op een rij:

  • U kunt altijd rekenen op onze professionele helpdeskservice met goedopgeleide specialisten. Zij zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 18.00 en op zaterdag van 09.00 – 17.00.
  • Reparatie op locatie. Wij hebben een landelijke dekking.
  • Mocht de reparatie te lang duren dan ruilen we uw pinautomaat om voor een nieuwe.