Paqar is een onderdeel van Payplaza. Payplaza is een facilitator platform die wereldwijd Pos betalingen ontsluit. Ook de pinautomaten van Paqar maken gebruik van het platform van Payplaza.

Payplaza

Het Payplaza platform is gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring en knowhow. Het Payplaza platform voldoet aan alle strenge eisen gesteld door de overkoepelende organisaties en acquirers. Alle geleverde software wordt in eigen huis ontwikkeld. Dat garandeert continuïteit en het razendsnel kunnen inspelen op veranderingen.

Welkom bij Paqar

Paqar levert, installeert en beheert pinautomaten binnen Europa. Paqar stelt de klant voorop en ontzorgt. Was het vroeger nog lastig en zeer prijzig om een nieuwe pinautomaat aan te schaffen, bij Paqar behoort dat tot het verleden. Wij zijn een platte gestructureerde organisatie die u zo goed mogelijk met objectieve blik te woord wil staan. Tevens beschikt Paqar over een aantal monteurs die dag en nacht voor u klaar staan. Dus mocht er ooit een probleem zijn dan is dit niet alleen uw probleem, maar dat van ons beide. Paqar streeft naar 100% tevredenheid.

De pinautomaten van Paqar zijn in elk willekeurig land te gebruiken, vandaar ook een groot aantal internationale retailers die voor de oplossing van Paqar heeft gekozen.

Wie zijn wij

Paqar, als het om betrouwbare en voordelige pinautomaten gaat. Alle software voor onze pinautomaten wordt in eigen huis ontwikkeld. Dat garandeert continuïteit en het razendsnel kunnen inspelen op veranderingen. En we beschikken ook nog over een eigen, zeer goed opgeleid serviceteam. Bij Paqar kan iedereen terecht die op een slimme, veilige en makkelijke manier wil afrekenen. Vast, flexibel of mobiel. Het kan allemaal. Paqar levert slimme oplossingen voor alle situaties waarin afgerekend moet worden.

Onze pluspunten

Wij zijn merkonafhankelijk. We laten technisch niets aan het toeval over. Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld. We zijn optimaal voorbereid op de toekomst.

Waar we werken

Paqar streeft ernaar om altijd bereikbaar te zijn, zowel per telefoon als per email. Met ons hoofdkantoor in Amsterdam en een landelijke dekking van monteurs zijn wij altijd in de buurt. Belt u gerust voor vragen of als u een offerte wilt aanvragen. Wij staan u graag te woord! U kunt ons bereiken op 020 240 08 20 of via de email: verkoop@paqar.nl. Vaalmuiden 3, 1046 BV Amsterdam.

Partners